Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemediums.net


  Live hulplijn met live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven live hulp en advies. Hier krijgt u live hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live mediums uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Lieve Tabitha,
Ik bedank je voor de geweldige gesprekken die ik met je mocht hebben. Het vertrouwen en inzichten in diverse situaties geven opheldering op vele vragen die ik heb en steunen me enorm in het proces waar ik nu in zit. Ook jouw gedetailleerde beschrijvingen en uitleg zijn bijzonder en duidelijk weergegeven door jou recht door zee, heel knap vind ik het en je gebruikt je mediumschap op een open en eerlijke manier zonder franjes en daar houd ik van. Ik zal je nog zeker contacten want mijn verhaal is nog niet af en het feit dat ik je kan vertrouwen geeft mij de kracht om door te gaan en mijn doel te bereiken. Ik vind je een super bijzondere vrouw en voor mij ben je een topper en steun in deze voor mij moeilijke tijd. Ik houd contact met je. Liefs M .




Ervaring van M met medium Tabitha   Ervaring van M met medium Tabitha   Ervaring van M geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Ik heb Sonja precies een maand terug gesproken, 1 ding is al uitgekomen. U zag dat er voor mij een financiele meevaller aankomt. Dit klopt inderdaad, 3 weken na ons gesprek was het binnengekomen waar ik vooraf niet vanaf wist. Nu de liefde nog. Als dat ook uitkomt, laat ik het u weten. Alvast bedankt voor alles.




Ervaring van L. met medium Sonja   Ervaring van L. met medium Sonja   Ervaring van L. geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium John
  Ervaring met medium John
  I can really testify that John has a real gift for getting the feel of what is unfolding. I have trusted his support and insight for a number of months now and can honestly say he is usually spot on. Thank you John for your gift and for your patience.




Ervaring van X2 met medium John   Ervaring van X2 met medium John   Ervaring van X2 geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Amber heeft is zeer intuitief. Kon voor mij goed aanduiden in welke richting mijn job zou gaan.
Ze is een echte aanrader om eens naar te bellen. Bedankt voor je steun.




Ervaring van Anja met medium Amber   Ervaring van Anja met medium Amber   Ervaring van Anja geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Noura
  Ervaring met medium Noura
  Lieve Noura,

Met dat ik je net een getuigenis wou achterlaten dat al verschillende dingen zijn gelopen zoals je zei, was je ineens ook online en heb ik je maar even terug gebeld om je alvast zo te bedanken. Ik dacht dat je me niets meer ging kunnen zeggen omdat alles al liep zoals je eerder al voorspeld had, maar toch doe je het weer en geef je me net weer die info die ik nodig heb om sterker te worden, om te groeien en ga je steeds dieper en dieper in op heel het proces waardoor je me de tussenstappen kunt voorspellen waaraan ik kan zien dat ik erop kan en mag blijven vertrouwen.

Ik weet niet hoe je zo een straffe vrouw met zulke unieke gave moet omschrijven, je doet zoveel meer dan enkel juiste voorspellingen doorgeven. Dus bij deze gun ik dat iedereen het zichzelf gunt om jou te leren kennen. Ik ben er zeker van dat mensen enkel maar beter kunnen worden van een gesprek met jou.

Bedankt voor alles. Je hebt mijn leven veranderd.




Ervaring van elke met medium Noura   Ervaring van elke met medium Noura   Ervaring van elke geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met medium Maddy
  Ervaring met medium Maddy
  Lieve vrouw die rust geeft en ook puur over komt. Mooi gesprek gehad en hoop dat de boodschap voor in de toekomst ook uitkomt. Dank je wel lieve Maddy.




Ervaring van A. met medium Maddy   Ervaring van A. met medium Maddy   Ervaring van A. geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met medium Salina
  Ervaring met medium Salina
  Zeer aangename persoon met aangename stem. Salina heeft mij een jaar of iets langer geleden dingen voorspeld die ook zijn uitgekomen. Zaken waar jezelf geen vat op hebt, zoals een dikke winst met een kansspel. De andere dingen die ze nu voorspelt komen dus ook uit. Bedankt Salina.




Ervaring van Chris met medium Salina   Ervaring van Chris met medium Salina   Ervaring van Chris geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Gazali hij had me begin vd week gebeld maar mijn telefoon was uitgevallen wegens lege batterij maar je hebt me gerustgesteld dat de contacten zullen hersteld worden en hij zijn hart en gevoelige kant zou laten zien, je hebt vandaag gelijk gekregen. Hij heeft niet enkel gebeld maar hij is ook bij mij langsgekomen en ik voel mij uiteraard in de zevende hemel. Het was vandaag een dag vol goed geluk, op naar meer, mijn geloof in zijn liefde voor mij en ons kindje is ook weer hersteld. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Romyna
  Ervaring met medium Romyna
  Romyna is een topper. Ik blijf het zeggen en zo ervaren. Als bellen niet lukt dan is ze er via emailconsult, waar ze echt wel snel op reageert. Romyna is voor mij echt een grote steun en heb veel aan de consulten met haar. Tot heel gauw weer. Liefs FF.




Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF met medium Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Ik zou je nog laten weten of jouw voorspelling is uitgekomen in juli wat betreft werk. Ongelofelijk je zei na vier weken heb je werk en dat klopt precies. Zo nauwkeurig. Geweldig van jou.




Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem met medium Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hallo monique je tijdsaanduiding van 9-7 voor 10-7 zat je helemaal goed een berichtje en bezoek.




Ervaring van Jouk met medium Monique   Ervaring van Jouk met medium Monique   Ervaring van Jouk geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Petrus
  Ervaring met medium Petrus
  Dank je wel Petrus voor je goede raad en adviezen.




Ervaring van Monique met medium Petrus   Ervaring van Monique met medium Petrus   Ervaring van Monique geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Wauw. Ik had zojuist een geweldig gesprek met Tabitha. Ik belde voor een werkgerelateerde vraag maar ik kreeg daar een vrij gedetailleerd antwoord op. Ze vertelde over het tijdspad, de personen en hoe die eruit zien en hoe men tegenover mij zal staan. Zodra ik een vraag bedacht in mijn hoofd gaf ze meteen al het antwoord op mijn vraag. Ik had het nog niet eens hardop gezegd. Ik wilde ook weten hoe het zat relatievlak. Maar ik heb mijn vraag niet eens kunnen stellen. Ze begon er zelf over. Hoe, wie, wat en waarom? Allemaal vragen waar ik antwoord op kreeg. Dank je wel Tabitha.
Het gesprek met jou heeft mij zoveel inzichten gegeven en je advies ook.

Mijn dank is groot en ik bel zeker terug.




Ervaring van Jenny met medium Tabitha   Ervaring van Jenny met medium Tabitha   Ervaring van Jenny geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium Tabitha
  Ervaring met medium Tabitha
  Lieve Tabitha,
We bellen al enige tijd met elkaar, en iedere keer krijgt U de zelfde waarnemingen over mijn situatie, in alle rust geeft u het door aan mij. Dit zegt veel over uw zuiverheid als medium. Onrecht wordt mij zeker aangedaan, maar met uw hulp zal dit gezuiverd worden. Van avond zal het begin zijn voor inzichten die mijn dierbaren zullen krijgen en helderheid in hetgeen gaande is. Lieve Tabitha mijn dank is dan ook zeer groot dat ik u als medium mag spreken. En mijn oprechte dank wat uvoor mij doet. Een topper op deze lijn.




Ervaring van Devi met medium Tabitha   Ervaring van Devi met medium Tabitha   Ervaring van Devi geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met medium MathildaNili
  Ervaring met medium MathildaNili
  Aparte dame, ik was verbluft over de contacten met de overledenen. Ze nam zomaar de naam van mijn moeder kan ze niet weten en de naam van een nicht verder geeft ze goed advies.




Ervaring van Nicole met medium MathildaNili   Ervaring van Nicole met medium MathildaNili   Ervaring van Nicole geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met medium Nur
  Ervaring met medium Nur
  Nieuw op de lijn, maar zeker de moeite waard om te bellen. Aan de hand van een foto wist ze meteen te vertellen wat er gaande was zonder dat ik ook maar iets hoefde te vertellen. Ben aangenaam verrast
dus bedankt Nur, mij hoor je zeker nog terug.




Ervaring van worteltje met medium Nur   Ervaring van worteltje met medium Nur   Ervaring van worteltje geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nur  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Lieve Amber, zoals beloofd zet ik een getuigenis voor je neer want je hebt mij super geholpen. Met je reading en pendel die je altijd er bij neemt mijn dank en tot later.




Ervaring van ano met medium Amber   Ervaring van ano met medium Amber   Ervaring van ano geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Ik heb lang geprobeerd Odette te bereiken. Het gesprek was het wachten de moeite waard. Odette omschrijft duidelijk hoe de situatie is, ze geeft klaarheid over wat en waarom het verkeerd liep, ze geeft advies hoe we het best reageren. Ze voelt niet alleen aan hoe we onszelf beter kunnen begrijpen maar ook hoe we de anderen beter kunnen begrijpen. Ze bezit een uitzonderlijke gave om tot de kern te komen over verleden, heden en toekomst en dit enkel op basis van het doorgeven van een voornaam. Ze omschrijft de situatie zo helder dat ik versteld stond. Ik ben dankbaar voor de vele inzichten die ze gaf en geloof 100 % wat ze zei en dat is zeldzaam. Een consult met Odette is leerrijk en eerlijk, het heeft mij geheeld om het keerpunt in mijn leven te zien als een nieuwe start voor een positieve toekomst, niet alleen voor mijzelf maar voor mijn dierbaren.




Ervaring van Isabel met medium Odette   Ervaring van Isabel met medium Odette   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Sonja
  Ervaring met medium Sonja
  Sonja is de eerste helderziende die ik heb geconsulteerd. Haar voorspelling kwam uit en de woorden die ze uitsprak over mijzelf zijn waarheidsgetrouw.




Ervaring van Isabel met medium Sonja   Ervaring van Isabel met medium Sonja   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Ik heb Amber 1 x telefonisch gesproken en 1 x via mail (fotoreading). Wat ze zei en wat ze schreef klopt. Ik vind haar een oprechte en verstandige vrouw die gevoelens en de situatie 100% juist aanvoelt.




Ervaring van Isabel met medium Amber   Ervaring van Isabel met medium Amber   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Gabie
  Ervaring met medium Gabie
  Top. Zoveel details die ze weet zonder enige informatie. 1 van de beste op deze lijn. Je hoort me nog. L.




Ervaring van L. met medium Gabie   Ervaring van L. met medium Gabie   Ervaring van L. geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met medium Gazali
  Ervaring met medium Gazali
  Jouw voorspelling is uitgekomen. Dank je wel, lieve Gazali. Je bent een topper. X.




Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem met medium Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Hallo Indy,

Super knap ben jij in het voorspellen, je zei me je dochter zal geslaagd zijn, ik was er echt niet gerust in, maar waw het was waar geslaagd, en dat ik naar een andere werkplek ging gaan, wist ik totaal nog niets van op eens werd ik bij de grote baas geroepen enkele dagen na jouw gesprek en ik kan starten bij een andere baas en collega's super toch, ik blijf je bellen hoor.

Schorpioentje.




Ervaring van Inge met medium Indy   Ervaring van Inge met medium Indy   Ervaring van Inge geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Adora
  Ervaring met medium Adora
  Lieve Adora,

Fijn dat je me bij hebt gestaan in deze spannende tijd met school. Dat het toch allemaal mag gaan zoals ik hoop. Dat ik toch naar leerjaar 3 mag, ondanks dat er zoveel uit is gevallen in deze zware tijd. Dank je wel voor je raad. Dank je wel voor de kaarten. Dank je wel voor het vragen aan jouw gidsen. Dank je wel voor de kracht die je me geeft om het volgende schooljaar fris te beginnen.

Dank je wel

Tim.




Ervaring van Tim met medium Adora   Ervaring van Tim met medium Adora   Ervaring van Tim geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met medium Sissy
  Ervaring met medium Sissy
  Ook jij had het goed gezien, lieve Sissy. Jouw voorspelling is uitgekomen, dank je wel voor jouw altijd juiste inzichten, luisterend oor en engelengeduld.hihihi X.




Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem met medium Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Heel tevreden en blij met Anouk. Spreek haar al jaren, toen ik midden in een depressie zat heeft zij me heel erg geholpen. Geen Sweet talk, maar real talk. Dingen komen ook vaak uit. Nu vroeg ik of mijn kind een overstap zou maken naar een andere school. Zij zag dit wel lukken als ik er moeite voor deed. En het is gelukt.

Dank je wel Anouk, we zijn erg blij.




Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C met medium Anouk   Ervaring van C geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Al een paar x goed gezeten met wat er gebeuren zou, stalk je zodanig veel voor mijn antwoorden dikke knuffel.




Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Anouk
  Ervaring met medium Anouk
  Anouk, ik denk dat je veruit de enige bent hier die rechtuit en eerlijk ook de negativiteit durft benoemen. Het siert je dat je je excuseert ook nog voor het brengen van informatie die ik niet verwachtte en niet geloofde door de andere readingen die ik online heb gekregen. Maar helaas voor mij. nu een paar maanden later is de kogel door de kerk en je hebt, op alle details zelfs, gelijk gekregen. Ik bel je gauw terug.




Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem met medium Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Beau wat ben je een ontzettend lieve, directe en eerlijke man om mee te praten. Ik voelde me gelukkig al positief de laatste tijd, maar dankzij jou nog een stuk positiever. Bedankt voor het fijne gesprek en wie weet spreken we elkaar nog eens. Groetjes van het meisje met die man in het buitenland.




Ervaring van S. met medium Beau   Ervaring van S. met medium Beau   Ervaring van S. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met medium Anne   Ervaring van J met medium Anne   Ervaring van J geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Anne
  Ervaring met medium Anne
  Lieve beste Anne, Jouw voorspelling over dat ene waar ik lang op zat te wachten is uitgekomen. Ongelofelijk wat goed van jou en ik ben ontzettend blij. Dank je wel, you are the best. Hele dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met medium Anne   Ervaring van Anoniem met medium Anne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Zojuist een gesprek gehad met Beau, helaas verbrak de verbinding ineens, maar wat een topper zeg. Ik voel me nu een stuk beter dan daarvoor. Alles wat je zei klopte precies, over mezelf en over de ander persoon. Ik zal hem aan de kant parkeren en weer dat blije meisje worden (carpe diem) van voorheen. Bedankt voor het gesprek en inzichten die je me hebt gegeven, liefs.




Ervaring van R. met medium Beau   Ervaring van R. met medium Beau   Ervaring van R. geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Beau
  Ervaring met medium Beau
  Gisteravond en zojuist gesproken.

Wat een fijne rustige man die de juiste energie oppakt en juiste raad geeft. Ik volgde direct zijn raad op met als gevolg weer contact met de persoon waar ik stapelgek op ben.
Ook wat betreft mijn zoontje, helemaal de spijker op zijn kop.
Als de beste man (mijn grote liefde) weer gaat berichten, neem ik zeker weer contact op.

Liefdevolle groet,
Degene met die mooie energie om haar heen.

Ps: het voelt fijn bij jou in de kerstboom.




Ervaring van Cadeautje met medium Beau   Ervaring van Cadeautje met medium Beau   Ervaring van Cadeautje geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met medium Dinah
  Ervaring met medium Dinah
  Lieve Dinah alles wat jij voorspeld heb kwam uit. Dit is echt zo bijzonder. Ik vind het echt knap dikke knuffel Sandy.




Ervaring van Sandy met medium Dinah   Ervaring van Sandy met medium Dinah   Ervaring van Sandy geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met medium Erika
  Ervaring met medium Erika
  Lieve Erika,

Dank nogmaals voor je luisterend oor, je tijd en vooral geduld en hopelijk tot gauw. Het was fijn om even met je te mogen praten. Gr Rita.




Ervaring van Rita met medium Erika   Ervaring van Rita met medium Erika   Ervaring van Rita geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden