Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemediums.net


  Live hulplijn met live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven live hulp en advies. Hier krijgt u live hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Mina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Heel bijzondere dame. Heel anders dan de rest. Heb goed gevoel bij haar.




Ervaring van V met medium Mina   Ervaring van V met medium Mina   Ervaring van V geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Fantastisch gesprek gehad met u. Nu hopen dat alles uitkomt. je hebt me zoveel hoop gegeven, dank u wel Mina.




Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Zo lief en geduldig. Alle voorspellingen komen uit. Dankjewel lief en mooi mens.




Ervaring van Anne met medium Mina   Ervaring van Anne met medium Mina   Ervaring van Anne geplaatst op 3 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Ik heb Mina gisteren voor de 2e keer gesproken en zij zegt dingen die ze niet kan weten. Ook houdt ze je niet onnodig lang aan de lijn wat ook erg fijn is.
Ik vind Mina zeer goed en zij behoort wat mij betreft tot de besten van deze lijn, want haar voorspellingen komen uit.

Lieve groetjes van C.




Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem met medium Mina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Vanmorgen heb ik mina gesproken, wat een geweldige medium, bemoedigend en hoopvolle voorspelling, een aanwinst op de lijn.
Ik bel je gauw weer een dikke xxxxx Joy.




Ervaring van Joy met medium Mina   Ervaring van Joy met medium Mina   Ervaring van Joy geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Mina is zeer goed. Ze was de enige die zo snel zag dat mijn ex nieuwe vriendin heeft. De tijd dat ze duidt komt overeen met mijn eigen aanvoelen. Ze is ook zeer lief en geduldig. Eerlijk is ze ook en spreekt niet enkel mooie woorden die we willen horen maar ook de waarschuwingen in kaarten.
Dank Mina, doe zo verder.




Ervaring van Go met medium Mina   Ervaring van Go met medium Mina   Ervaring van Go geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Super goed.
Details kon ze geven.
Ik kom zeker terug.
Ik voelde aan dat klopt wat je zegt en zal uitkomen.
Ook tijd heeft ze geduid.
Als het uitkomt laat ik iets weten lieverd.




Ervaring van Saar met medium Mina   Ervaring van Saar met medium Mina   Ervaring van Saar geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dank u mina. ik zal u zeker terug bellen .




Ervaring van Nina met medium Mina   Ervaring van Nina met medium Mina   Ervaring van Nina geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  credits waren op.
Bedankt lieve mina.
Alles heeft me diep geraakt. Dingen verteld en gezien wat mij opnieuw weer duidelijkheid gaf en weten wat ik moet doen. Vertrouwen hebben.

Heel veel liefs .




Ervaring van T met medium Mina   Ervaring van T met medium Mina   Ervaring van T geplaatst op 6 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Deze lieve dame verdient heel veel sterren. Mina je bent echt een TOPPER.Liefs J.




Ervaring van J met medium Mina   Ervaring van J met medium Mina   Ervaring van J geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Hallo Lieve Mina,
Je bent echt een 5 ster medium, alles wat je zei klopt helemaal.Ik wacht nu op de voorspellingen, ik laat je nog weten. Dankje wel.
Julia.




Ervaring van Julia met medium Mina   Ervaring van Julia met medium Mina   Ervaring van Julia geplaatst op 8 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Dame Mina,
Ik heb u al vaker gesproken en steeds
weet u mij weer te bemoedigen en dat voelt zo goed.
Ik wens u fijne feestdagen en goed 2019. Anita.




Ervaring van Anita met medium Mina   Ervaring van Anita met medium Mina   Ervaring van Anita geplaatst op 22 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina. Ik voelde heel goed hoe je me met jouw woorden en intentie probeerde te bereiken. In een tijd van pijn bereikte je me echt in het consult. En ik heb ook het gevoel dat het helemaal klopt wat je gezegd hebt en ik heb er vertrouwen in. Ik waardeer je heel erg. Dankjewel lieve schat Katerine.




Ervaring van Katerine met medium Mina   Ervaring van Katerine met medium Mina   Ervaring van Katerine geplaatst op 5 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Ja echt goed. Wonderlijk. Mooi lief schattig vrouwke.




Ervaring van Jolanda met medium Mina   Ervaring van Jolanda met medium Mina   Ervaring van Jolanda geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve lieve Mina.
Bam, bullseye.
Jij hebt het weer eens gelijk gehad.
jouw voorspellingen zijn zo secuur en nauwkeurig,dat het 85%precies is uitgekomen wat je voorspelde.
Lieverd dank dat ik je heb.
.




Ervaring van G.b met medium Mina   Ervaring van G.b met medium Mina   Ervaring van G.b geplaatst op 5 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Super goed.




Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S met medium Mina   Ervaring van S geplaatst op 28 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Niet te geloven, van de week gebeld. En bonk erop je hebt gelijk gekregen.Weer een voorspelling uitgekomen. Ongelooflijk hoe goed jij alles weet te voorspellen. Chapeau.




Ervaring van Rotterdamse met medium Mina   Ervaring van Rotterdamse met medium Mina   Ervaring van Rotterdamse geplaatst op 14 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  bedankt voor je steun, je inzichten en je vlotte uitspraken. er is alweer een voorspelling uitgekomen nu wachten op de volgende. Ik ben zeer content.




Ervaring van rotterdamse met medium Mina   Ervaring van rotterdamse met medium Mina   Ervaring van rotterdamse geplaatst op 29 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Deze vrouw zag gwn het verleden zonder dat ik iets heb moeten vertellen. Ze is ECHT GOED. En binne 3maanden. Zal ik trg een getuigenis invullen om te bewijzen of ze werkelijk een topper is. Wat betreft mijn toekomst voor spelling
.




Ervaring van F met medium Mina   Ervaring van F met medium Mina   Ervaring van F geplaatst op 27 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Het is bijna eng gewoon, alles komt uit zoals je voorspelt. Ongelooflijk hoe goed jouw kaartleggingen zijn. Ik ben blij dat ik je gevonden heb.




Ervaring van zotte dame met medium Mina   Ervaring van zotte dame met medium Mina   Ervaring van zotte dame geplaatst op 23 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Een supergoed medium. Je hebt een supergave lieve Mina. Je voorspellingen komen altijd uit, en je voelt heel goed aan. Ik zal je zeker vaker bellen. Dank je.




Ervaring van Rotterdamse met medium Mina   Ervaring van Rotterdamse met medium Mina   Ervaring van Rotterdamse geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dankjewel voor het gesprek. jij was heel duidelijk. ik heb heel veel vertrouwen in jou. Liefs Anke.




Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke geplaatst op 15 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Wat een geweldige medium. Mina bedankt voor al je hulp met mijn dochter. Zeer behulpzaam ben je geweest in zo een delicate kwestie .




Ervaring van Loes met medium Mina   Ervaring van Loes met medium Mina   Ervaring van Loes geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Goede consult van mina gehad. ben tevreden en ze is een schat van een vrouw. bedankt tot snel.




Ervaring van anoniem met medium Mina   Ervaring van anoniem met medium Mina   Ervaring van anoniem geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina,
Ik heb er geen woorden voor.
Al 2 jaar .ken ik je van de lijn.en tot op heden alles correct.
Dank voor je medeleven en je luisterend oor en altijd je goed advies.
Super bedankt.




Ervaring van G.b met medium Mina   Ervaring van G.b met medium Mina   Ervaring van G.b geplaatst op 25 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lief in het kwadraat.. Lieve lieve mina toppie
Xxx
Anouck .




Ervaring van Anouck met medium Mina   Ervaring van Anouck met medium Mina   Ervaring van Anouck geplaatst op 30 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Heel leuk lief vrouwtje, wat ze heeft gezegd komt heel duidelijk overeen met hoe de situatie is. Als haar voorspelling nu ook zo uitkomt. Ben ik hartstikke gelukkig. Ik zal dan ook het eindresultaat laten weten.

Dankjewel Mina, u bent een geweldig heerlijk ding. Als het kon, zou ik u knuffelen. Dat gevoel krijg ik bij u. Mooi mens.




Ervaring van Jolanda met medium Mina   Ervaring van Jolanda met medium Mina   Ervaring van Jolanda geplaatst op 28 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina,

Dankzij jou heb ik terug hoop gekregen. Elke keer dat ik je bel, geef je mij goede raad.

Groetjes Gabriela .




Ervaring van Gabriela met medium Mina   Ervaring van Gabriela met medium Mina   Ervaring van Gabriela geplaatst op 22 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Dank je wel Mina voor alle gesprekken. Jouw voorspellingen zijn nog allemaal uitgekomen. Je weet me elke keer weer opnieuw te raken (Op een goede positieve manier), gerust te stellen en hoop te geven voor de toekomst. Ik hoop dat ik je nog vaak kan en mag bellen.
Lieve harte groet,
Cor.




Ervaring van Cor met medium Mina   Ervaring van Cor met medium Mina   Ervaring van Cor geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina,

Ik ken je al ruim een jaar op de lijn.
Jij bent mijn steun geweest ,met je gaves en ervaringen in mijn moeilijke periodes dat ik je belde.tot op heden is alles uitgekomen zoals JIJ dat voorspeld had.ongelooflijk.maar waar.
Mina.je bent een Topper.dankjewel voor alles en tot snel.




Ervaring van G.b met medium Mina   Ervaring van G.b met medium Mina   Ervaring van G.b geplaatst op 1 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina, Ik heb u een aantal keren gesproken en u ziet alles altijd heel scherp en gedetailleerd.
Ik wil u laten weten dat uw voorspelling uitgekomen is, hij heeft uit zichzelf terug contact opgenomen.
Het heeft ietsje langer geduurd maar uiteindelijk viel het nog mee qua tijd.
Ook veel andere mediums hadden gelijk dus ik heb gelukkig altijd de juiste mediums gesproken.
1 of 2 die wispelturig waren, de ene keer zagen ze t wel gebeuren en de andere keer niet, maar die heb ik ook niet meer gebeld want die waren minder positief en stelde teveel vragen.
Maar jij zag altijd alles zonder dat ik ook maar iets hoefde te zeggen en bleef altijd heel zeker van je zaak, dankjewel.

Liefs, N.




Ervaring van N met medium Mina   Ervaring van N met medium Mina   Ervaring van N geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve Mina, bedankt voor alle steun. Je voorspelling is uitgekomen.
Tot snel.




Ervaring van Zoi met medium Mina   Ervaring van Zoi met medium Mina   Ervaring van Zoi geplaatst op 14 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Liefs Mina, ontzettend bedankt voor je warme gesprek. Fijn hoe je de situatie goed aanvoelde met mijn focus op wat ik wil en wil realiseren, en hoe ik daar kan komen. Vind u topper. Liefs Anke.




Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke met medium Mina   Ervaring van Anke geplaatst op 10 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  dank je wel voor de leuke babbel.
Warme groetjes. ik ga zeker aan de slag met jouw advies.




Ervaring van Catharina met medium Mina   Ervaring van Catharina met medium Mina   Ervaring van Catharina geplaatst op 8 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met medium Mina
  Ervaring met medium Mina
  Lieve dame met correcte voorspellingen. Mijn complimenten, als je het even niet meer weet bel dan naar Mina. Voor een eerlijk en verhelderend gesprek.




Ervaring van Lief meisje met medium Mina   Ervaring van Lief meisje met medium Mina   Ervaring van Lief meisje geplaatst op 18 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden