Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemediums.net


  Live hulplijn met live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven live hulp en advies. Hier krijgt u live hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Karen
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Wanneer het even moeilijk gaat en ik bel jou op gaat het een stuk beter. Je bent positief ingesteld en geeft weer hoop daar waar ik wat twijfel heb. Bedankt.




Ervaring van Ikke met medium Karen   Ervaring van Ikke met medium Karen   Ervaring van Ikke geplaatst op 3 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Consult gehad van Karen. snel, duidelijk, komt direct tot de kern. mooie voorspellingen gekregen.




Ervaring van Y met medium Karen   Ervaring van Y met medium Karen   Ervaring van Y geplaatst op 16 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Lieve Karen, ik wil je bedanken voor alles. Je steunt mij hierdoor. Het wordt mij momenteel heel zwaar gemaakt, maar jij blijft steevast aanhouden dat alles in orde komt. Ik heb echt enorm veel steun aan jou. liefs Annelies .




Ervaring van Annelies met medium Karen   Ervaring van Annelies met medium Karen   Ervaring van Annelies geplaatst op 28 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  bedankt voor de goeie uitleg.




Ervaring van eva met medium Karen   Ervaring van eva met medium Karen   Ervaring van eva geplaatst op 21 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Dank je wel lieve karen. Geen vraag is te gek en je blijft trouw aan wat je doorkrijgt tot in detail. Het bijzondere is dat je naast mijn vragen ook andere dingen doorkrijgt die ik je niet vraag. Ook dingen waarvan je niet kon weten dat 'ie spelen. Liefs.




Ervaring van Indeolie met medium Karen   Ervaring van Indeolie met medium Karen   Ervaring van Indeolie geplaatst op 8 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Aan 1 stuk door legt ze alle details op tafel. De details waarvan ik weet kloppen allemaal. Ik heb dus een volledig vertrouwen in haar voorspellingen.




Ervaring van ri met medium Karen   Ervaring van ri met medium Karen   Ervaring van ri geplaatst op 18 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Dag Karen.

bedankt, je ziet het heel goed.

thx.




Ervaring van kat met medium Karen   Ervaring van kat met medium Karen   Ervaring van kat geplaatst op 29 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Bedankt Karen voor de fijne legging en het gesprek. Voel me gerustgesteld en bevestigd in mijn intu´tie, echt super. C.




Ervaring van C met medium Karen   Ervaring van C met medium Karen   Ervaring van C geplaatst op 8 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Jouw readings geven me keer op keer superveel energie. Bedankt Karen. X.




Ervaring van V. met medium Karen   Ervaring van V. met medium Karen   Ervaring van V. geplaatst op 7 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Hey Karen, heb je net gesproken en vind je echt goed. Je voorspelde een moeilijke periode waar we sterker gaan uitkomen. Je gaf me de moed om er voor te gaan. Groetjes.




Ervaring van Liefs met medium Karen   Ervaring van Liefs met medium Karen   Ervaring van Liefs geplaatst op 7 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Liefste Karen, ik heb daarnet zo een opbouwend gesprek met je gehad. Wat jij allemaal zag in die kaarten dat klopt als geen ander. Ik voel me echt veel beter. Een hele dikke merci, voor mij ben je top. Tot gauw, knuffel Xxx.
.




Ervaring van Angel met medium Karen   Ervaring van Angel met medium Karen   Ervaring van Angel geplaatst op 31 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  Hey Karen, mijn belkrediet was op maar echt heel erg bedankt voor je duidelijke reading. je bent een heel lieve vrouw en geruststellend, heel zeker van je voorspellingen, zonder mij uit te vragen weet jij alles te vertellen echt je moet er echt niet naar zoeken. Hartelijk dank Karen, je bent een heel goed medium. Ik heb er enorm veel vertrouwen in jouw voorspellingen. tot later en veel lieve groetjes J.




Ervaring van j met medium Karen   Ervaring van j met medium Karen   Ervaring van j geplaatst op 26 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karen
  Ervaring met medium Karen
  lieve Karen, dank u wel. het was heel fijn om jou te spreken. je bent duidelijk en komt zeer overtuigd over. Karolien.




Ervaring van karolien met medium Karen   Ervaring van karolien met medium Karen   Ervaring van karolien geplaatst op 23 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden