Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemediums.net


  Live hulplijn met live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven live hulp en advies. Hier krijgt u live hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Joke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hi Joke, wat ben jij toch een kanjer in je werk. Ik vind je fantastisch. met name hoe je werkt en dan heb ik het niet over wat al allemaal is uitgekomen.
Jij leest mensen zonder dat je een kaart legt, maar puur uit je helderhorend, helderwetend en helderziendheid. En soms laat het langer op zich wachten, maar uiteindelijk komt het weer uit.
Je bent een liefdevol en warm persoon die geweldig is in haar vak en kan je dan ook aan iedereen aanbevelen.
Je bent de grootste Kanjer op deze lijn.
Liefs, A.




Ervaring van A. met medium Joke   Ervaring van A. met medium Joke   Ervaring van A. geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve joke. Waar moet ik beginnen. Ik bel al twee jaar met jou en alles echt alles komt gewoon uit. Je bleef vanaf het begin zeggen jullie groeien langzaam naar elkaar toe en ja hoor, nu zijn we een stel. Precies zoals jij het hebt gezegd zo is het gegaan. Lieve schat ik ben jou super dankbaar voor je hulp. Jij bent echt een bijzonder mens. We keep in touch. Een lieve groet uit Friesland en een dikke kus van L.




Ervaring van lisa met medium Joke   Ervaring van lisa met medium Joke   Ervaring van lisa geplaatst op 6 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, je bent ontzettend goed in wat je doet en helpt mij door moeilijke stukken heen wanneer ik mijn relatie eigenlijk wil opgeven, waarbij jij me zegt te blijven vertrouwen. Dank je wel.
D.




Ervaring van D. met medium Joke   Ervaring van D. met medium Joke   Ervaring van D. geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Complimenten voor Joke, weer iets uitgekomen wat ik 3 dagen geleden niet kon plaatsen.




Ervaring van Loes met medium Joke   Ervaring van Loes met medium Joke   Ervaring van Loes geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke,
Bij jou komt echt alles uit. Je blijft bij wat je eerder ook heb voorspeld. Ik spreek je nu al 3 jaar en wat je me heb voorspeld is allemaal uitgekomen stuk voor stuk. Je bent echt speciaal en een vriendelijke dame. Veel liefss kusjes.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Uitstekende paragnost. Nuchter, recht door zee, en steevast 1 lijn in haar constateringen. Tijd is moeilijk te voorspellen maar uiteindelijk valt vaak alles op zijn plaats. Voor een ieder die niet voor sprookjes belt. Bel Joke.




Ervaring van Loes met medium Joke   Ervaring van Loes met medium Joke   Ervaring van Loes geplaatst op 26 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hallo Joke, ik had je net gesproken en wil je graag bedanken voor je geduld. Alles wat je mij tot nu toe heb voorspelt is altijd uitgekomen. Ik geloof sterk in je. Je hebt een mooie gave. Ik ben de dame waar u tegen zei dat de treintje zal stoppen voor mij relatie. En de zon weer volgend jaar zou schijnen.
Veel liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hey Joke, sorry verbinding brak, saldo was op.maar u voorspellingen blijven tot in de puntjes onveranderd, en naarmate "onze tijd" vordert neem je wordt alles ook duidelijker. Hoedje af. U bent bijzonder.




Ervaring van Chris.C met medium Joke   Ervaring van Chris.C met medium Joke   Ervaring van Chris.C geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, ik wil je bedanken voor je steun die je mij hebt gegeven op een moment dat ik het niet zag zitten. Door jouw gesprekken ben ik in gaan zien dat het niet ver kan zo. Je weet dat ik al stappen heb genomen en wat je hebt voorspelt dat het uit zal komen op den duur. Tijs is heel geduldig.
Liefs van mij.




Ervaring van A met medium Joke   Ervaring van A met medium Joke   Ervaring van A geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hey Joke, het was fijn na een lange periode, met jou nog eens te praten. Ik vertrouw altijd op jouw toelichtingen. Liefs.




Ervaring van O met medium Joke   Ervaring van O met medium Joke   Ervaring van O geplaatst op 6 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, en vandaag is er weer een voorspelling van je uitgekomen. Je bent een vakvrouw. Mocht je ergens onzeker over zijn of je zoekt een bevestiging bel Joke, want zij geeft rust en heeft het altijd bij het rechte eind. Dank je wel weer lieve Joke. Dikke kus, Arianne.




Ervaring van Arianne met medium Joke   Ervaring van Arianne met medium Joke   Ervaring van Arianne geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Wat een geweldige spontane vrouw wauwwwwwwww. En ze was eerlijk en positief. Best ooit.




Ervaring van S. met medium Joke   Ervaring van S. met medium Joke   Ervaring van S. geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, je hebt mij een boost gegeven om verder te gaan en toch mijn doelen te bereiken of meer wat er komen gaat. Je blijft altijd even vriendelijk en respect voor elk gesprek die ik met jouw heb. Je stelt mij dan weer gerust en geeft mij zeker weer hoop.
Dank je wel.




Ervaring van Handdoek in de ring met medium Joke   Ervaring van Handdoek in de ring met medium Joke   Ervaring van Handdoek in de ring geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke,
Ik had u zojuist aan de telefoon en weer was de verbinding verbroken. Ik wilde zeggen dat u een topper bent.
Ik ben diegene die zwanger is en die stress en u zegt telkens ontspan. U weet wel wie ik ben. Nogmaals bedankt voor alles en u bent eerlijk en een topvrouw. Alle andere heeft u echt gelijk in <3.




Ervaring van Angel met medium Joke   Ervaring van Angel met medium Joke   Ervaring van Angel geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, waar moet ik beginnen. Je hebt zoveel voorspellingen gedaan die precies uitkwamen zoals je zei. Zij is een van mijn favoriete op de lijn en bel haar dan ook zeker wanneer ik raad nodig heb of verheldering. The best.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Je helpt me altijd super. Je had ook deze keer weer gelijk. Een positief bericht en kreeg een positief bericht terug. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Katie met medium Joke   Ervaring van Katie met medium Joke   Ervaring van Katie geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve getalenteerde Joke, ik wil je bedanken voor je uitgebreide hulp de afgelopen tijd. Ik heb je met grote regelmaat gebeld en je krijgt altijd via al je zintuigen ontzettend veel gedetailleerde informatie door. Je bent werkelijk een natuurtalent, lieve Joke, je voorspellingen komen gegarandeerd altijd uit. Ook veel dank voor de lieve manier waarop je me altijd helpt. Ik bel je snel weer. knuffel xx.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hoi Jo, bedankt voor alles.




Ervaring van Jol met medium Joke   Ervaring van Jol met medium Joke   Ervaring van Jol geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hoi Joke, gisteravond beide ik je over Roos, mijn hond. Je hebt dus gelijk gehad. Dank je wel, ook voor je geruststelling. Je bent super. Groetjes, Karin.




Ervaring van Karin met medium Joke   Ervaring van Karin met medium Joke   Ervaring van Karin geplaatst op 3 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Wat een super vrouw. Heel vriendelijk en voelde alles meteen aan. Hoop dat je voorspellingen qua liefde en werk uitkomen. En ik zal zeker snoepen Joke. Haha. ik hou je op de hoogte en ook over mn werk. Tot snel. Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met medium Joke   Ervaring van Cindy met medium Joke   Ervaring van Cindy geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Dag lieve Joke, ik probeer je al een tijdje te bereiken maar het lukt me telkens maar niet. Ik had je graag even willen spreken omtrent een crisis situatie waarin in ik jou inzichten heel erg op prijs zou stellen. Ben jou morgen zondag 17-02 aanwezig op de lijn? Groetjes, hopelijk tot snel.




Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem met medium Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, ik wil je bedanken voor de bijzondere Reading. Je kon heel veel zien ik was en ik ben opgelucht. Deze trein moet zeker weer gaan rijden en ik laat jou zeker even weten wat de ontwikkelingen zijn. Nogmaals bedankt. Ga zo door. Liefs en knuffel .




Ervaring van Vanes met medium Joke   Ervaring van Vanes met medium Joke   Ervaring van Vanes geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  VS beugel 2 gevonden Joke. Verstopt in het nachtkastje ;-)
Tot later.




Ervaring van m met medium Joke   Ervaring van m met medium Joke   Ervaring van m geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke. vandaag paar keer gebeld ivm relaties. Viel weg voor ik je kon bedanken. Maar bij deze enorm bedankt voor al je steun/ heldere inzichten en geduld om het me allemaal begrijpbaar te maken. Je bent SUPER. Ik bel je zeker nog terug.
Veel liefs e.




Ervaring van E met medium Joke   Ervaring van E met medium Joke   Ervaring van E geplaatst op 7 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Er is geen beter medium dan Joke. Lief zuiver mens. En de dingen komen uit.




Ervaring van Do met medium Joke   Ervaring van Do met medium Joke   Ervaring van Do geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Heb Joke 2 jaar geleden voor t eerst gesproken, ik was op iemand verliefd en zij was de enige die tegen me zei dat dat niks ging worden.
Nou, ik dacht die snapt er niks van en heb weer opgehangen. Ze had dus wel gelijk. Diegene woonde een jaar later nml met een ander samen.
Later werd ik weer verliefd op iemand en dat leek allemaal erg lastig. Joke heeft vanaf t begin gezegd dat dat goed ging komen maart moest geduld hebben. T zou iets met de koude periode zijn.
Met kerst is alles op zijn plek gevallen. Inderdaad in de winter en we zijn nu officieel samen.
Ook met andere voorspellingen heeft ze echt altijd gelijk gehad. Alleen de tijd is wel eens lastig als je dat te exact wil weten maar dat heeft ze me ook altijd eerlijk verteld.
Joke steekt echt met kop en schouders uit boven ieder medium dat ik ooit heb gesproken. Ze verteld je hoe t zit en niet wat je wil horen. Ook blijft ze gewoon bij haar voorspelling als de zaken anders lijken te lopen.
Joke, heel erg bedankt dat je afgelopen periode mijn steun en toeverlaat bent geweest. T was niet makkelijk en je hebt me er zeker doorheen gesleept.

Hans.




Ervaring van Hans met medium Joke   Ervaring van Hans met medium Joke   Ervaring van Hans geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Wat een mooi en waardevol gesrek.
Mijn gevoel de woorden benoemd duur ik niet kon vinden.
Keep you postit.
Dank je wel.




Ervaring van Marian met medium Joke   Ervaring van Marian met medium Joke   Ervaring van Marian geplaatst op 2 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, ik wil je bedanken voor je steun het afgelopen jaar. Je bent een topper. Ik wens je hele fijne feestdagen.




Ervaring van Inge met medium Joke   Ervaring van Inge met medium Joke   Ervaring van Inge geplaatst op 24 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve Joke, dank je wel voor alles. Je bent mijn steun en toe verlaat geweest dit jaar. Vooral na het overlijden van mijn pa, je bent een vrouw met een hart van goud. Ik wens je hele fijne dagen en top 2019, veel liefs Diaan.




Ervaring van Diane met medium Joke   Ervaring van Diane met medium Joke   Ervaring van Diane geplaatst op 23 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Lieve lieve medium Joke. super dank voor onze gesprek zojuist. Dit voelt altijd zo fijn en vertrouwd en ik weet dat alles uit komt.




Ervaring van ayda met medium Joke   Ervaring van ayda met medium Joke   Ervaring van ayda geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Beste van de site.
Zo goedddd.




Ervaring van Sophia met medium Joke   Ervaring van Sophia met medium Joke   Ervaring van Sophia geplaatst op 24 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hai Joke,
Ik bel je regelmatig moet ook vaak mijn verhalen even kwijt of ik wil snel wat van je weten. Maar wilde even zeggen dat je gelijk hebt over die sollicitatie die ik vandaag had. Ik heb vanmiddag contract getekend. En gisteren kreeg ik van mijn andere huidige werk vervelend berichtje , daar Bel ik je nog wel over als ik die gelegenheid krijg .

Ook wil ik je zeggen dat vele voorspelling van je zijn uit gekomen waar je ook op de hoogte van bent.
Je bent een topper op deze lijn
Bedankt dat je er altijd voor mij bent, bedankt voor luisterd oor, Je adviezen je inzichten je waarnemingen. ( helaas kan ik je geen doosje merci sturen via deze getuigenis)
Veel liefs en knuffel en tot gauw .




Ervaring van a met medium Joke   Ervaring van a met medium Joke   Ervaring van a geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Hai Joke,
Ik bel je regelmatig moet ook vaak mijn verhalen even kwijt of ik wil snel wat van je weten. Maar wilde even zeggen dat je gelijk hebt over die sollicitatie die ik vandaag had. Ik heb vanmiddag contract getekend. En gisteren kreeg ik van mijn andere huidige werk vervelend berichtje , daar Bel ik je nog wel over als ik die gelegenheid krijg .

Ook wil ik je zeggen dat vele voorspelling van je zijn uit gekomen waar je ook op de hoogte van bent.
Je bent een topper op deze lijn
Bedankt dat je er altijd voor mij bent, bedankt voor luisterend oor, Je adviezen je inzichten je waarnemingen. ( helaas kan ik je geen doosje merci sturen via deze getuigenis).
Veel liefs en knuffel en tot gauw .




Ervaring van a met medium Joke   Ervaring van a met medium Joke   Ervaring van a geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Joke, je bent een fantastisch mens. Je humor je heldere kijk en altijd als ik weer even in paniek ben en je weer bel vertel je me hetzelfde en dat ik geduld moet hebben. Je bent werkelijk een topper liefs Angela.




Ervaring van Angel met medium Joke   Ervaring van Angel met medium Joke   Ervaring van Angel geplaatst op 30 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke
  Ervaring met medium Joke
  Wow, voor het eerst gebeld. zonder kaarten. Zo heldervoelend.




Ervaring van S met medium Joke   Ervaring van S met medium Joke   Ervaring van S geplaatst op 15 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden