Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemediums.net


  Live hulplijn met live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven live hulp en advies. Hier krijgt u live hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Ingrid
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  Beste Ingrid,
Bedankt voor het fijne gesprek.dat had ik even nodig.
Groetjes.




Ervaring van Annick met medium Ingrid   Ervaring van Annick met medium Ingrid   Ervaring van Annick geplaatst op 3 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  hoi Ingrid, bedankt voor het fijne gesprek. je gaf een heel duidelijk antwoord en voel me meteen weer beter. je bent een hele lieve, fijne vrouw om mee te praten. bedankt. xxx Natascha.c




Ervaring van natascha met medium Ingrid   Ervaring van natascha met medium Ingrid   Ervaring van natascha geplaatst op 7 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  Ingrid, wat hebben wij toch fijne gesprekken. Als ik kon, zou ik je elke dag bellen. Je kaartjes liegen niet en je ziet alles heel helder. Aantal dingen wat u zag is ook gebeurd. Nu hopen op de rest. Xx je trouwe beller.




Ervaring van Marian met medium Ingrid   Ervaring van Marian met medium Ingrid   Ervaring van Marian geplaatst op 4 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  Ingrid, wat heb ik toch leuke maar vooral ook eerlijke gesprekken met je. Je voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen en je ziet het allemaal heel helder. Ik hoop dat de voorspellingen voor de verdere toekomst ook mogen uitkomen.




Ervaring van Marian met medium Ingrid   Ervaring van Marian met medium Ingrid   Ervaring van Marian geplaatst op 1 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  Wat is ingrid een fantastisch en gezellig medium.

Sportieve groet,
Astrid.




Ervaring van astrid met medium Ingrid   Ervaring van astrid met medium Ingrid   Ervaring van astrid geplaatst op 20 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  goed consult gehad van Ingrid, snel, duidelijk, aardig. houd je niet onnodig lang aan de lijn. prima dus .




Ervaring van y met medium Ingrid   Ervaring van y met medium Ingrid   Ervaring van y geplaatst op 1 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  Veel juiste informatie in een kort en duidelijk gesprek.




Ervaring van Anoniem met medium Ingrid   Ervaring van Anoniem met medium Ingrid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  Hey lieverd

Nou wat hadden we fijn gesprek gehad. Binnen kort maak ik mijn tentamens en ik hoop dat ze allemaal haal. Ik ben op zoek naar studentenkamer in Utrecht. Hopelijk zal ik deze vinden. Ik hoop je binnen kort opnieuw te spreken! Beste wensen voor 2015




Ervaring van Pinar met medium Ingrid   Ervaring van Pinar met medium Ingrid   Ervaring van Pinar geplaatst op 8 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  vandaag belde ik Ingrid voor de 2de keer in een maand tijd met dezelfde vraag over de liefde. Zonder te weten of ik al eerder belde en wie ik was kreeg ik van haar exact zelfde voorspelling als op 2 dec 2014. Ze zei me ook welke kaarten er lagen en gaf me weeral een duidelijke uitleg en veel info op korte tijd. Ze gaf me een antwoord op een belangrijke vraag die ik nog moest stellen. Ook wanneer er me iets niet duidelijk was of ik onderbrak haar voor iets extra te vragen gaf ze dit voorrang. Zelfs toen ik vroeg even de kaarten te leggen ivm mijn ex vriend weerom diezelfde duidelijkheid. Ik heb zelf een goeie intuitie, doe aan pendelen en ken de lenormandkaarten, wel van haar kreeg ik dezelfde bevestiging. Heel vriendelijke dame die je een goed gevoel geeft. Ik ga haar zeker bellen mocht dit nodig zijn. Een dame die haar vak kent. Ingrid, ik draag u een warm hart toe. R




Ervaring van R met medium Ingrid   Ervaring van R met medium Ingrid   Ervaring van R geplaatst op 3 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  ik heb Ingrid gisteren gesproken. ze luisterde met veel aandacht naar mijn vragen en gaf ook zeer duidelijke antwoorden. ik heb van haar veel informatie gekregen op de korte tijd. Dikke merci!




Ervaring van n met medium Ingrid   Ervaring van n met medium Ingrid   Ervaring van n geplaatst op 2 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  Dag gezellige opgeruimde Ingrid!
Heerlijk om met je te praten,positief nieuws voor dochterlief!
We keep in touch!Lieve Groet




Ervaring van Een Mama met medium Ingrid   Ervaring van Een Mama met medium Ingrid   Ervaring van Een Mama geplaatst op 1 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  je bent zo zuiver en eerlijk.
een aanrader voor mensen die er even doorheen zitten!




Ervaring van Elly met medium Ingrid   Ervaring van Elly met medium Ingrid   Ervaring van Elly geplaatst op 24 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  Hoi Ingrid,

Ik heb je gisteren gesproken en Je hebt gelijk gehad met je kaarten. Ik heb inderdaad bezoek gehad van een trouw iemand, nl. Mijn beste vriendinnetje!




Ervaring van L. met medium Ingrid   Ervaring van L. met medium Ingrid   Ervaring van L. geplaatst op 21 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  


Ervaringen van bezoekers met medium Ingrid
  Ervaring met medium Ingrid
  Zeer accuraat, aimabel, meelevend, oprecht eerlijk. Eindresultaat wacht ik vol vertrouwen af.




Ervaring van Els met medium Ingrid   Ervaring van Els met medium Ingrid   Ervaring van Els geplaatst op 18 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Ingrid  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden