Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Livemediums.net


  Live hulplijn met live mediums uit Nederland
Paswoord vergeten?
     
  Mediums uit Nederland geven live hulp en advies. Hier krijgt u live hulp en advies van mediums uit Nederland.  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live mediums Daghoroscoop  Stier door live mediums Daghoroscoop  Tweelingen door live mediums Daghoroscoop  Kreeft door live mediums Daghoroscoop  Leeuw door live mediums Daghoroscoop  Maagd door live mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door live mediums Daghoroscoop  Schorpioen door live mediums Daghoroscoop  Boogschutter door live mediums Daghoroscoop  Steenbok door live mediums Daghoroscoop  Waterman door live mediums Daghoroscoop  Vissen door live mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Cassandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op livemediums.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, ik wil een groot compliment naar u toe maken. Ik heb u al maanden gebeld over diverse zaken, zoals liefde, financien en dergelijke.
Het prettige vind ik dat u consistent bent en de rode draad steeds terugkomt. Qua financien zat u diverse malen spot on. Dank u wel, lieve groet anonieme man.




Ervaring van Anonieme man met medium Cassandra   Ervaring van Anonieme man met medium Cassandra   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Wauw. Top.
Je was de enige die de nagel op de kop sloeg dat mijn portemonnee gestolen was en dus niet op een verkeerde plaats was gelegd. Ook je beschrijving van de persoon komt overeen met de beelden op de camera. Super. Topmedium.
.




Ervaring van Fanny met medium Cassandra   Ervaring van Fanny met medium Cassandra   Ervaring van Fanny geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Echte een zuivere lieve goeie consulent. Je hoeft niks te zeggen en Cassandra weet hoe het zit. Echt mijn favoriet. Dikke knuffel. Tot snel. XXX Vic.




Ervaring van Viktoria met medium Cassandra   Ervaring van Viktoria met medium Cassandra   Ervaring van Viktoria geplaatst op 26 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ze is zo geduldig. Ik blijf maar vragen en ze heeft heel rustig antwoord. Ik hoop dat dit keer wel lukt, heb geen zin meer om te wachten. Het voelde zo goed die avond ,maar wil mezelf ook niet ophypen. Spannend.




Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 20 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Heel lieve en straffe madam in haar voorspellingen. Ik bel haar geregeld en altijd staat ze me geduldig te woord en geeft me bevestiging en inzichten.




Ervaring van Hey Meissie met medium Cassandra   Ervaring van Hey Meissie met medium Cassandra   Ervaring van Hey Meissie geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ik bel u iets langer dan een jaar en uiteindelijk heb ik mijn antwoord(u weet wel). Hij was allang met andere mensen bezig, maar ik herkende de signalen niet. Bedankt xx.




Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 10 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Schitterende vrouw ,ben benieuwd.




Ervaring van Sonia met medium Cassandra   Ervaring van Sonia met medium Cassandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, wat ben ik blij en dankbaar dat ik je vandaag weer heb gesproken. Heel veel dingen die ik voelde heb jij bevestigd en er viel niks negatiefs te vertellen, wat voor mij fijn was. Je nam de tijd en je hebt ervoor gezorgd dat ik me weer rustig voel. Zijn gevoel heb ik teruggegeven, ik heb Return to sender geluisterd. Bedankt voor ons fijne gesprek. Liefs.




Ervaring van Em met medium Cassandra   Ervaring van Em met medium Cassandra   Ervaring van Em geplaatst op 22 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra, ik had u een paar weken geleden gebeld over mijn vriend dat wij uit elkaar zijn. Kwam door zijn moeder die mij niet mocht. U zei hou de week van 15 okt in de gaten. Hij heeft vandaag contact opgenomen. 17-10. Ben benieuwd of de andere dingen wat u zei ook kloppen. U zag het goedkomen.




Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 17 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ik spreek u nu al een lange tijd en bizar, maar weer is een voorspelling van u uitgekomen.

Altijd fijne gesprekken met u, uw openheid en eerlijkheid maken dat de gesprekken fijn zijn. Ook al bel ik u zo vaak (sorry ;-) maar u geeft me altijd weer nieuwe inzichten.

Ben blij met u op de lijn lieve Cassandra. U bent zo goed met uw gaven.

Dikke knuffel R (moeilijke naam u weet wel wie).




Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, amaaaiiii. Je zat er weer dik bovenop met jouw voorspellingen. Dingen die in detail uitgekomen zijn. Je bent gewoon geweldig en dik de moeite waard om te bellen. Hartelijk dank weer en tot heeel snel. Hopelijk krijg ik je dan ook weer te pakken. Liefsss; weet je wel Xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ik belde eigenlijk met geen specifieke vraag en toch kwam u met dingen waar ik nooit over heb gehad. Zoals een vriendin die in de scheiding ligt wow. Zoals altijd eerlijk en goed. Blijf zo doorgaan beste Cassandra x.




Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal met medium Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Liefst Cassandra. Ongelooflijk hoe jij haarfijn voorspelt. Voor mij ben de beste van de lijn. Steeds een luisterend oor en altijd juist. Mensen bel haar en ondervind haar talent. Ik ben fan. Chris.




Ervaring van Chris met medium Cassandra   Ervaring van Chris met medium Cassandra   Ervaring van Chris geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  De beste van de lijn. Spreek Cassandra al meer dan 2 jaar en zij heeft mij door een hele moeilijke en zware periode geholpen. Nog steeds zegt ze hetzelfde als 2 jaar geleden en nog steeds staat zij achter bij wat ze doorkrijgt. Nu I het einde nabij en komt de voorspelling uut hoop ik.
Ik hou je op de hoogte,
Dikke kus.




Ervaring van Raya met medium Cassandra   Ervaring van Raya met medium Cassandra   Ervaring van Raya geplaatst op 8 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, wat een fantastisch iemand ben jij. Ik kon eerst niet geloven wat je voorspelde, ook omdat het wat trager ging dan ik hoopte, maar ondertss begint alles uit te komen wat je zei en ook op de manier dat je zei. Ongelofelijk. Ongeacht wat ik zei, bleef je bij je eigen gevoel en het klopt helemaal.
Buiten juiste voorspellingen ben je ook nog eens een unieke coach die op het juist moment de juiste dingen weet te zeggen waardoor ik zelf ook een heel boeiend leerproces met je heb kunnen doorlopen.
Heel erg bedankt om te zijn wie je bent en zo zuiver en duidelijk steeds klaar te staan voor me.

Veel liefs e.




Ervaring van E met medium Cassandra   Ervaring van E met medium Cassandra   Ervaring van E geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra. Jaaa er is WEER een voorspelling uitgekomen. Iets waar jij heel zeker van was en vaker doorgaaf aan mij. Ik ben er superblij mee, en het kan nu alleen maar beter gaan. Cassandra, jij bent GOED. Tot snel weer. Dikke kuss, van weet je wel. xx ook van J. Haha.




Ervaring van FT met medium Cassandra   Ervaring van FT met medium Cassandra   Ervaring van FT geplaatst op 22 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, ik hoef niet veel te zeggen. Maar waauuww, je hebt mij wederom van mijn stoel geblazen. Weer voorspellingen uitgekomen ivm een reis, die in het water is gevallen door een enkel blessure die jij alleen zag. Ik bel je heeel snel weer op. Altijd de moeite waard. Dikke knuffel F en J.




Ervaring van FT met medium Cassandra   Ervaring van FT met medium Cassandra   Ervaring van FT geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Ik heb u een paar dagen geleden gesproken en hetgeen wat u me vertelde is gister/vandaag uitgekomen. Een conflict op werk/met vrienden van P. U heeft dit goed aangevoeld en gezien en dit maakt dat u t weer goed heeft aangevoeld/ingezien.

Nogmaals ik ben zo blij met u op de lijn, we spreken elkaar nu al een behoorlijke tijd en u bent meer dan 5 sterren waard.

Dank u wel lieve Cassandra.

Liefs R.




Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Wauw Cassandra, je zei t een halfjaar terug al, er is een mogelijkheid tot wonen boven het nieuwe pand voor tijdelijk. Donderdag je gebeld omdat ik t vermoeden had dat hij daar verbleef. Je bevestigde het en zei ook dat had ik je toch al eerder verteld dat dat ging gebeuren. Vandaag nog een keer gecheckt en weer stond de auto daar op een tijd waarop het normaal niet voorgekomen zou zijn. Zo knap van je.




Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra heb je al aantal x gesproken. Vind je een schat en ben altijd blij je te spreken. Ik hoop dat je voorspellingen snel uit komen. Dikke knuffel xx.




Ervaring van mandy met medium Cassandra   Ervaring van mandy met medium Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  En weer een voorspelling uitgekomen binnen de door jou aangegeven tijdstip. Super. Bedankt. X Vaste beller.




Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Liefste Cassandra.
Wil jou even laten weten dat ik ontzettend blij ben dat ik jou heb mogen leren kennen. Ik heb je ontzettend vaak gesproken en nog spreek ik je regelmatig. Steeds krijg ik bevestigingen van hetgeen jij zag/ziet of aanvoelt. Ondanks dat ik toch down en negatief kan zijn, weet jij mij positief en krachtig te krijgen. Je bent een enorme steun voor mij, hiervoor mijn grote dank. Ook voor het lachen met jou.

Ik zou dan ook iedereen aanraden om jou te bellen.

Tot heel snel weer. Dikke knuffel en veel liefs, ?weet je wel?.;-) F en J. Xxx .




Ervaring van F met medium Cassandra   Ervaring van F met medium Cassandra   Ervaring van F geplaatst op 2 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Na lang moeite doen heb ik je eindelijk aan de lijn gehad en je klonk heel overtuigend. Ik hoop dat je voorspelling uitkomt maar aan de reacties hier te lezen twijfel ik er niet aan.




Ervaring van Sabrina met medium Cassandra   Ervaring van Sabrina met medium Cassandra   Ervaring van Sabrina geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra, uw voorspellingen komen nu ook stapje voor stapje uit. Door jou hou ik de moed en het vertrouwen erin, hoe moeilijk ik het ook soms heb. Bedankt voor alles.




Ervaring van john met medium Cassandra   Ervaring van john met medium Cassandra   Ervaring van john geplaatst op 29 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Dank je wel Cassandra voor 't branden van een kaarsje voor m'n gezondheid. en ik bid en brand ook een kaars voor je lieverd.

Heel veel liefs,

R.




Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R met medium Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 27 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  lieve cassandra fijn je weer te spreken over die oude man dan weet je wel wie ik ben. weet zeker dat alles goedkomt voor ons .dikke knuf en spreek je snel lieverd xxx.




Ervaring van mandy met medium Cassandra   Ervaring van mandy met medium Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 19 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Beste Cassandra, ik moet dit plaatsen zodat mensen weten hoe zuiver en goed u bent. Een maand geleden zei u 'na feestdagen met familie komt er contact'. Terwijl ik voor iets anders had gebeld. Nou, die contact kwam precies na de feestdagen. Mensen moeten u bellen om het zelf te ervaren. Dank u.




Ervaring van S met medium Cassandra   Ervaring van S met medium Cassandra   Ervaring van S geplaatst op 18 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Cassandra, jij bent voor mij één van de betere op de lijn. Altijd paraat om te luisteren en al uw voorspellingen komen uit. Ik vindt het raar dat je na al die tijd mijn geklaag over mijn problemen nog steeds niet beu bent. Je bent ook altijd eerlijk of het nu positief is of negatief en je komt steeds to the point en draait teminste niet rond de pot, waardoor een gesprek ook niet langer duurt dan dat nodig is. Nogmaals mijn oprechte dank. schorpioentje30.




Ervaring van jenny met medium Cassandra   Ervaring van jenny met medium Cassandra   Ervaring van jenny geplaatst op 2 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Dank je wel voor je rust die je brengt en het vertrouwen dat je uitstraalt.




Ervaring van karolien met medium Cassandra   Ervaring van karolien met medium Cassandra   Ervaring van karolien geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Zojuist met u gesproken (16 apr 2019) Fingers crossed. Ik laat zeker van me horen als het zover is. Verder absoluut een lieve vrouw en komt snel met antwoorden op je vragen. Kus kus.




Ervaring van S. met medium Cassandra   Ervaring van S. met medium Cassandra   Ervaring van S. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Zoveel wat je zegt is uitgekomen. Soms al de volgende dag. En dit ervaar al jaren met jou. Echt heel fijn. Bel de laatste tijd best veel, maar je blijft met liefde en geduld mij gerust stellen. Dank je wel voor het geven van deze rust.




Ervaring van C met medium Cassandra   Ervaring van C met medium Cassandra   Ervaring van C geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  lieve casandra je voorspelling over mij vriendin is uit gekomen. zij heb mij inderdaad bericht. zoals jij zei voor zaterdag en nu de rest nog, warme knuffel van loes.




Ervaring van loes met medium Cassandra   Ervaring van loes met medium Cassandra   Ervaring van loes geplaatst op 29 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra. Via deze weg wil ik je nogmaals hartelijk bedanken. Je bent echt een grote steun voor mij. Ook oordeel of veroordeel jij nooit, wat ik ook ontzettend belangrijk vind. Jouw voorspellingen komen nu ook stapje voor stapje uit. Door jou hou ik de moed en het vertrouwen erin, hoe moeilijk ook soms. Voor mij ben JIJ de beste en liefste op deze lijn. Dank je wel. TOPVROUW. Liefs F de vrouw van J.




Ervaring van F met medium Cassandra   Ervaring van F met medium Cassandra   Ervaring van F geplaatst op 28 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Lieve Cassandra, u had gelijk. U heeft altijd gelijk. U bent de enige die vaak precies ziet hoe de zaken gaan lopen. Bedankt, mijn dochter en ik gaan van de rust genieten.




Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem met medium Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met medium Cassandra
  Ervaring met medium Cassandra
  Heb Cassandra heel vaak aan de lijn gehad. Wat een lieve vrouw. Heel zuiver ook en wat ze zegt komt ook echt zo uit. Bedankt Cassandra. Dikke knuffel J.




Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. met medium Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Livemediums.net - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Livemediums.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Livemediums.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Livemediums.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden